Pagrindinio puslapio nuotrauka

RESPUBLIKINĖ JUNGTINĖ PROFESINĖ SĄJUNGA

RJPS BENDRUOMENĖ

A. Kuzmienė: „Dalinuosi darbo akimirkomis Covid-19 ligos pandemijos metu”

Panevėžio miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistų indėlis Panevėžio miestui yra itin svarbus – tuo įsitikinome, prasidėjus pandemijai, kai mūsų rankų prireikė organizuojant karantino priemones įvairiose pagalbos postuose: mobiliame punkte, Saločių pasienyje, testuojant įstaigų darbuotojus greitaisiais testais, NVSC – apklausiant sergančiuosius Covid-19 liga bei rašant pažymas į PASPĮ, konsultuojant miesto gyventojus, įstaigų vadovus, darbuotojus įvairiais Covid-19 ligos prevencijos klausimais, apmokant savanorius ir įstaigų darbuotojus, kaip saugiai dėvėti specialią aprangą ir kt. ir t. t.

Šis bendradarbiavimas (pagalba) tęsiasi iki dabar – jau antrus metus – tik vienus darbus keičia kiti. Prasidėjus vakcinacijai, pagalbos ranką tiesiame Panevėžio miesto poliklinikai, padedant kviesti ir registruoti skiepams prioritetines gyventojų grupes, darbas skiepų kabinete. Vakcinacijos proceso metu teikiame gyventojams rūpimą informaciją – jiems kyla klausimų dėl to, kuria vakcina bus skiepijami, kokios galimos reakcijos į skiepą, ką daryti, jeigu pajus stipresnius simptomus. Į visus šiuos klausimus atsakome, išklausome nusiskundimus, o iškilus rimtesnėms abejonėms, visuomet patariame dar pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju. Svarbiausia – sujungti mūsų visų jėgas, dirbti kartu, suteikti medikams, miestui pagalbą, kad kuo greičiau galėtume grįžti prie taip laukiamo įprasto gyvenimo.

Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas įteikė padėkas Panevėžio miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro darbuotojams už aktyvų prisidėjimą, atsakingą veiklą įgyvendinant COVID-19 prevencijos Panevėžyje priemones. Pačius gražiausius, šilčiausius dėkingumo žodžius girdime kasdien – kokios mes nuostabios, šaunios, darbščios, profesionalios…, AČIŪ!.. Bet žodžiais šeimos nepamaitinsi, tad norime tikėtis ir motyvacinės paskatos – atlygio, nes darbų tik didėja, o darbo jėga išlieka ta pati.

Dirbame – būna pavargstame, būna nuliūstame, būna ir džiaugsmo, ir viltingų akimirkų, ir pažadų būna. Linkiu būti išgirstoms! Sėkmės mums visoms belaukiant! Dalinuosi darbo akimirkomis Covid-19 ligos pandemijos metu.

Pagarbiai Panevėžio miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro darbuotojų profesinės sąjungos įgaliotinė A. Kuzmienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.