Pagrindinio puslapio nuotrauka

RESPUBLIKINĖ JUNGTINĖ PROFESINĖ SĄJUNGA

SOCIALINĖ PARTNERYSTĖ

Kvietimas dalyvauti apklausoje

Kviečiame sudalyvauti mūsų partnerių tarptautinių CESI parengtoje apklausoje, kurios tikslas – sužinoti jaunimo nuomonę apie stažuotes.

Stažuotė yra ribotos trukmės darbo patirtis, neatsižvelgiant į tai, ar ji apmokama, ar ne, kuria siekiama pagerinti žmonių įgūdžius ir patirtį darbo vietoje. Kai kuriose šalyse ji taip pat gali būti vadinama praktika. Šioje apklausoje sąvoka „stažuotė” reiškia darbo patirtį, kai stažuotę savanoriškai atlieka asmuo, norintis pagerinti savo įgūdžius darbo rinkoje. Ji neapima nei mokymo, kuris yra privaloma formaliojo švietimo ar profesinio rengimo ir mokymo programos dalis (pavyzdžiui, gydytojo ar advokato rengimas), nei pameistrystės.

Jūsų nuomonė, kurią išreikšite šioje apklausoje, bus analizuojama atliekant vertinimą, kurį vykdo Europos Komisija. Tai galimybė pasidalyti savo patirtimi ir nuomone apie stažuotes jūsų šalyje, taip pat pareikšti savo nuomonę apie būsimas šios srities politikos priemones.

Apklausoje pateikta informacija bus tvarkoma anonimiškai.

Atkreipkite dėmesį, kad šio vertinimo kontekste netrukus taip pat bus pradėta viešųjų konsultacijų procedūra. Šios konsultacijos bus skirtos didesnei auditorijai ir apims papildomus stažuočių ir atitinkamos ES politikos aspektus. Jei norėtumėte dalyvauti šiose konsultacijose, taip pat rasite nuorodą apklausos pabaigoje.

NUORODA Į APKLAUSĄ (Lietuvių kalbą galite pasirinkti dešinėje pusėje LANGUAGES)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.